Kaisa oli perunut treenit, mutta mentiin silti Nomin ja Terhin kanssa hallille. Bränen kanssa tottista pihalla, oli tosi hyvässä vireessä kun otin sen suoraan autosta ilman leikkimisiä ja Nomi oli samaan aikaan paikallamakuussa kun me seurailtiin. Nuo täyskäännökset on edelleen ihan uskomaton ongelma, pakko varmaan harjoitella niitä niin kauan ilman koiraa että sujuvat, kohta koira oppinut tekemään ne aivan totaalisen väärin ja niitä saa sit korjailla ties kuinka kauan. Bräne pysyi paikalla makuussa tosi hyvin ja rauhallisesti. Otettiin vielä luoksetuloa niin että Terhi piti Bräneä, ekalla kerralla törmäsi tosi ikävästi, sen jälkeen tuli hyvin kun pidin namia. Vauhtia siis löytyy, pitää varmaan nyt sit treenailla niin että auttaa namin kanssa.

Damienin kanssa harjoiteltiin sitä sylkkäriä, meni yllättävän hyvin. Koitin myös hiukan hio kontakteja niin että koira jäisi kontaktille vaikka itse jatkan matkaa. Bränen kanssa otettiin rengasta, pituutta täyspitkänä ekaa kertaa ja hyppyjä tiukoilla käännöksillä. Hyppää jo yhden esteen kahdeksikkoa pudottamatta ja hyppy-putki-hyppykin onnistui. Pituudella koski pari kertaa mutta pystyy kyllä hyvin hyppäämään koko esteen kun on vauhtia, koko ajan tuolla on hyppytekniikka parantunut.

Varmaan nyt käydään kesä vain Kaisan treeneissä ja itsekseen, syksyllä takaisin Outin ryhmään. Toivottavasti Bränekin on silloin siinä vaiheessa että sen voi ottaa samaan ryhmään.

Pari TODELLA huonoa kuvaa vielä1241025897_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1241025927_img-d41d8cd98f00b204e9800998e