Mikäs sen parempi tapa aloittaa maanantaiaamu kuin treenaaminen... Takaisin ATT:n kentälle Terhin ja Nomin kanssa. Ensin noutoja, vaihdoin muovikapulaan kun tuo puinen on vähän kärsinyt. Vieläkin hakusessa tuo suoraan palauttaminen jos on noutanut sen kovasti eri linjalta, sitä pitää hinkata ja ekalla kerralla unohti kapulan kun jätin koiran istumaan, jätin kapulan sen eteen ja pyysin sit edestä tuomaan. Hoksasi sen kyllä sitten. Ja palkaksi palloa, nakinpalat ei ehkä tarpeeksi motivoivia, kotona ruokakuppi hyvä.

Agissa puomin ylösmenokontaktia Terhin alustalla. Ensin tutustuttiin uuteen alustaan ja sit siirrettiin se puomille. Bräne lähtikin yllätykseskseni itsekseen puomille, tosin siellä puolivälissä hämmästyi että missäs sitä nyt ollaan aj hyppäsi alas. Teki tämän vielä toisenkin kerran, tosin sillon mätkähti ylösnousulta kyljelleenYllättynyt Ihme kohelo kömpelys... Päästiin sitten asiaan ja meni yllättävän hyvin. Harmi ettei tuonne pääse nyt viikkoon treenaamaan, mut sit kyllä aletaan harjottelemaan kontakteja alustalla joka kerta. Ja minä tällä viikolla kauppaan ostamaan kunnon alustamateriaalia prkle.

Viimeiseksi vielä yhtä hyppyä lähtöharjoituksena, ei yrittänyt varastaa, kerran meni maahan. Hyppäsi ilmavasti ja vasta kun alkoi väsyä niin alkoi pudottamaan rimaa. Pari kuvaa vielä Hymy1247470925_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247470938_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koirani on kenguru...