Käytiin tänään pitkästä aikaa agilitykentällä. Damienin kanssa yleistä hyppelyä ja Brandonin kanssa keppejä molemmilta puolilta sekä A:ta. A meni yllättävän hyvin, ei pahemmin jänskättänyt mutta toki tekniikassa hirmusti hiomista että tajuaa jarrutella kun tulee alas. Paljon kehuja alastulokontaktilla.

Hirmu mukava toko-ryhmä, aletaan nyt käymään sunnuntaisin tuolla. Tosi mukava ilmapiiri ja varmasti saa hyviä neuvojakin. Otettiin paikallamakuu ensin porukassa, Bräne kiinni ja kauko-ohjattava sitruunapanta kaulaan. Mutta nythän tuo ei sitten edes yrittänyt nousta tai haukkua, makasi tosi hyvin ja rauhallisesti vaikka vieraita koiria lähellä ja Nomilla juuri juoksut loppuneet. Kun tulin viereen niin siinä nousi liian aikaisin ylös.

Otettiin vielä luoksetuloja kun noutokapula oli kotona. Pari kertaa läpijuoksu ja sit maasta luokse. hienosti jarrutti ja tuli oikein mallikkaasti vaikka itse en uskaltanut edes pitää silmiä auki kun olin ihan varma että törmää.

Ens viikon aiheeksi varmaan liikkeestä seisominen. Noutoa ollaan kotona treenattu päivittäin niin että vaan tuo kapulan maasta oikeaan kohtaan. Sivulta tuominen tuottaa vielä vähän vaikeuksia, eli siis silloin kun en olekaan suorassa linjassa, yrittää palauttaa sitä mun kylkeen päin mutta eiköhän tuo pian hoksaa kun käytetään vähän jotain reunaa apuna. Vähän vielä lisää toistoja niin sit uskaltaa jo alkaa heittelemään kapulaa Hymy