Käytiin taas Haunisissa Terhin ja Nomin kanssa. Otettiin luoksetulo kaksi kertaa niin että Terhi piti Bränestä kiinni, kutsuin ja palkkasin vauhdista. Kolmas kerta edelleen Terhin avustuksella ja vähän lyhyemmällä matkalla ja odotinkin että tulee eteen. Ja hyvin tuli; vauhti oli hyvä eikä törmännyt, jei Cool

Hyppyä otettiin ensin muutaman metrin päästä käskyllä ja käsimerkillä ja pallo perään kun hyppäsi. Sit vähän kauempaa pallon perässä. Jospa tässäkin päästäisiin vähän eteenpäin.

Paikallamakuussa jätin taas liinaan. Nousi kerran mutta meni samantien maahan ja haukahti pari kertaa, hmph... Sit pysyi kyllä ihan nätisti vaikka takaa ajoi joku kuorma-auto ja Terhi kävi kerran kävelemässä Bränen ympäri.

Kun tultiin autolle niin kävi moikkaamassa vierasta ihmistäHuuto Tuo ihme hilluminen ahistaa eniten, siitä päästävä eroon. Oma vikani kun en ole varmistellut tarpeeksi. Ens kerralla vois ottaa vaikka liinan ja tehdä joku tilanne niin että pääsee turvallisesti katsomaan mitä tapahtuu sekä korjaamaan.