Viime keväästä asti odotellut koska Hilskan kurssit alkaisivat. Hänen agilitytreenit ovat erinomaisia joten myös tottis kiinnostaa vaikka onkin aika erilaista mitä ollaan tehty. Nyt ilmoittautuminen jäi kuitenkin aivan viime tinkaan, sain vasta maanantaina tietää että mahduimme mukaan. Harmittaa että päivä ja aika on juuri sama kuin meidän omat tottikset, mutta noita kursseja on niin harvoin että haluan mennä nyt kun siihen on mahdollisuus.

Bräne ei suhtautunut ihan yhtä innolla kuin minä, oli todella hämillään uudesta paikasta ja epävarma. Seuraamista lähdetään korjaamaan ensi kerralla, sehän tuon suurin ongelma onPäättämätön Takapäätä ei osaa käyttää, ei ole viettiä tarpeeksi, minen ilmeisesti annan pakotteet edelleen väärin jne. Itsellä meinaa välillä usko loppua tuon kanssa mutta ihan mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu jos kokeillaan jotain ihan erilaista lähestymistapaa, ei siitä ainakaan haittaa ole.

Maahanmenot oli hyviä ja nopeita, meni myös seuraamisesta yhtä kertaa lukuunottamatta. Luoksetuossa iski joku jumitus, ei lähtenyt vaan piti kutsua kaksi kertaa. tehtiin yksi läpijuoksu niin että pallo lensi taakse heti käskyn jälkeen ja sen jälkeen koira toimi taas hyvin.

Hyppynoudossa ongelmana ollut takaisin päin hyppääminen. Tehtiin isolla patukalla, liinan kanssa vähän avustamalla hyppäsi kyllä takaisinkin. Ei otettu luovutusta lainkaan. Avustajan kanssa meni hyvin kun itse oin eri puolella estettä ja avustaja antoi koiralle patukan ja minä kutsuin, B otti patukan myös maasta. Otetaan nyt kertausta tuosta patukan ottamisesta naksulla.

A-estettähän tuo ei sen puomi-homman jälkeen ole suostunut menemään, nyt mentiin pari kertaa avustajan kanssa ja sen jälkeen ei ongelmaa, meni sitten ihan houkuttelemattakin.

vaikka koira ei toiminutkaan mitenkään erinomaisesti niin itselle jäi hyvä ja odottava fiilis, mukavaa vaihtelua.