Keskiviikkona meni omatokoilut aivan penkin alle, muuten oli tosi hyvä mutta kun otettiin niin että Terhi toimi liikkeenohajaajana niin minä paineistuin ja koira meni aivan lukkoon ja laahusti vain. Itseä harmitti tosi paljon kun näköjään taas tullut sössittyä jossain ja koira selvästi hämillään. Tänään oli sit onneksi ensimmäistä kertaa Kaisa Hilskan talvotottiksia Vanton maneesissa, mukava paikka. Bräne oli ke illalla ollut tosi vaisu, mutta nyt onneksi taas oma pirteä itsensä.

Alkuun otettiin hyppyä, palkkasin pallolla esteen taakse kun oli hypännyt. Meni hyvin, paitsi viimeisellä kerralla jäi tönöttämään esteen eteen ja hyppäsi vasta hetken mietittyään. Ja jostain syystä jää aina seisomaan esteen oikeaan reunaan, mikä on hankalaa kun itse pitää kiertää silloin pidempi matka esteen toista kautta. Nyt vaan vielä jankataan sitä hyppäämistä jättämällä palkka välillä toisella puolelle ja naksuttamalla hypyn päällä.

Seuraamista otettiin kahden tötterön ympäri kahdeksikkoa. Olin unohtanut namit joten oli pakko palkata vain pallolla. Meni yllättävän hyvin, ei mitään sellaista laahustelua kuin keskiviikkona. Kaisa käskytti käännökset, ei ottanut mitään häiriötä tms.

Maneesin seinällä oli peili, otettiin siinä seuraamista pysähdyksillä niin että pystyi katsomaan suoruutta. Tuohan poikittaa ja läimäisee aina sen oikean etutassun mun jalan päälle. Neuvoksi saatiin tassu aina pois ja kehua sitten. Jos tarjoaa istumista ilman tassun laittamista niin kunnon palkka. Itsepä olen tuotakin vahvistanut vain...

Paikallamakuu rivissä, otettiin ensin käskytetyt seuraamiset ja käännökset. Aluksi B oli vähän vaisu mutta parani äkkiä. En palkannut välissä lainkaan, kokosi itseään koko ajan paremmaksi. Minulle moitteita käännösten vauhdista, pitää ihan oikeasti alkaa harjoittelemaan niitä ilman koiraa, varmaan aiak kamalan näköistä ja koira väistää varsinkin vasemmalle kääntyessä. Tai siis takapää ei ihan toimi niinkuin pitäisi. Paikallamakuut meni tosi hyvin vaikka muut teki seuraamista vuorotellen siinä meidän välissä.

Otettiin vielä luoksetuloa niin että Kaisa piti koirasta kiinni, itse juoksin poispäin ja houkuttelin. Ei kuitenkaan läpijuoksua vaan eteen ja siitä sivulle. Tuossa sivullesiirtymisessä on vielä hiomista, nyt siihen harjoittelua niin että namipalkka ensin edestäylhäältä ja sit toinen sivulta.

Oli tosi mukavat treenit, hyvä fiilis taas