Otettiin pitkän tauon jälkeen tokoa Terhin ja Nomin kanssa. Bräne on saanut nyt lomailla jonkun aikaa treenaamisesta kotitottista ja puruja lukuunottamatta, nyt jatketaan taas tehokkaammin. Käytiin läpi kaikki alo-luokan liikkeet vapaana seuraamista lukuunottamatta että vähän muistuivat taas mieleen. Liikkeestä seisomisessa otti pari askelta, mutta muutaman kerran jälkeen sujui taas, ja kertaakaan ei väistänyt kun tulin takaisin. Luoksetulossa törmäsi ensimmäisellä kerralla sekä siirtyi poikittain sivulle ilman käskyä. Lyhyemmällä matkalla toimi hyvin. Liikkeestä maahan hyvä. Hyppyä otettiin useamman kerran, muutaman kerran lähti ilman lupaa sekä pari kertaa otti seisomisessa askeleen sivulle.

Uusista liikkeistä kokeiltiin liikkeestä pysäytystä niin että jätin koiran istumaan, parin metrin päähän tötterö ja kosketusalusta, kutsuin koiraa nimellä ja seiso-käsky hiukan ennen alustaa ja palkkana pallo koiran taakse. Hyvin toimi Bräne tosin kävi aina välissä läpsimässä kosketusalustaa ilman lupaakin mutta onpahan ainakin motivoitunut.

Viimeiseksi otettiin eteenlähetys. Jätin koiran istumaan ja vein hallin toiseen päätyyn ruokakipon ja namin. Lähetin Bränen pienen seuraamispätkän jälkeen ja lähtikin ihan hyvin mutta puolessa välissä matkaa oli jo autuaasti unohtanut mihin oli menossa... Kävin näyttämässä taas kuppia ja otettiin uudestaan ilamn seuraamista ja nyt herra jopa muisti kupin olemassaolon. On sillä kyllä lyhyt muisti... Näitä nyt sitten paljon lisää, ehkä lyhyemmältä matkalta ja ja ilman seuraamista aluksi, saa laittaa vinkkejä